IMG 2257 230x230

Een bewuster leven, daar draait het om. Weten wat producten inhouden en wat ze met u doen. Graag deel ik mijn ervaring over hoe fantastisch natuurlijke ingrediënten voor u kunnen zijn. Dat ze veel effectiever zijn en echt werken. Wetende dat u geen schadelijke producten meer tot u neemt, gaat u de producten echt waarderen. En zelfgemaakt is natuurlijk het allerleukste!

 

In mijn workshop SOAP & SALT wordt u begeleid in het maken van cosmetische producten. Er is keuze uit een breed scala van meer dan 20 verschillende producten.
Zelf weet u het beste wat voor een type huid u heeft en waar uw huid gebrek aan heeft. Doordat elk product zelf gemaakt wordt kunt u kiezen uit ingrediënten die bij u passen en welke echt wat voor uw huid kunnen betekenen. Tevens zijn ze te personaliseren met geur en kleur.

 

Kom gezellig samen met vrienden/vriendinnen, famillie of collega's. Ook als u alleen wilt komen is dat geen enkel probleem. 
Tot 8 personen ontvang ik u graag aan huis. Is de groep groter dan kom ik op locatie. Op verzoek op locatie komen kan al vanaf 6 personen.
De workshop duurt circa 2,5 uur en in die tijd maakt u 3 producten, leuk verpakt en volledig in stijl met productomschrijvende SOAP & SALT etiketten.


De kosten bedragen € 30,00 (incl.BTW) per persoon

kinderfeestje

Voor een groep kinderen is de workshop SOAP & SALT uiteraard ook een leuke bezigheid. Heb je een groepje van minimaal 6 dan kom ik graag op jou feestje langs! Iedereen maakt 2 verschillende producten en vooraf kun je kiezen of je op jouw feestje een: Salty Shower Scrub, Lipgloss, Badbommen, Fairy Dust, Magic Soap Ball of Play Dough maakt.
De kosten zijn € 15,00 per kind.

10922732 1602847289953047 7918434568875191886 n 173x230Voor grote groepen is er een speciaal arrangement. Vooraf word een selectie artikelen gemaakt en iedere deelnemer maakt 2 producten. Minimale grootte van de groep is 20 personen. Voor meer informatie/prijsindicaties stuur ik u graag het formulier toe met uitleg. 

  • personeels- jubileumfeestjes
  • (vrouwen)verenigingen
  • vrijgezellenfeest