Workshop Soap & Salt

Een bewuster leven, daar draait het om. Weten wat producten inhouden en wat ze met u doen. Graag deel ik mijn ervaring over hoe fantastisch natuurlijke ingrediënten voor u kunnen zijn. Dat ze veel effectiever zijn en echt werken. Wetende dat u geen schadelijke producten meer tot u neemt, gaat u de producten echt waarderen. En zelfgemaakt is natuurlijk het allerleukste!

Personalisatie

In mijn workshop SOAP & SALT wordt u begeleid in het maken van cosmetische producten. Er is keuze uit een breed scala van meer dan 20 verschillende producten. Zelf weet u het beste wat voor een type huid u heeft en waar uw huid gebrek aan heeft. Doordat elk product zelf gemaakt wordt kunt u kiezen uit ingrediënten die bij u passen en welke echt wat voor uw huid kunnen betekenen. Tevens zijn ze te personaliseren met geur en kleur.

Workshop Soap en Salt

Samen of alleen

Kom gezellig samen met vrienden/vriendinnen, famillie of collega's. Ook als u alleen wilt komen is dat geen enkel probleem. 
Tot 8 personen ontvang ik u graag aan huis. Is de groep groter dan kom ik op locatie. Op verzoek op locatie komen kan al vanaf 6 personen. De workshop duurt circa 2,5 uur en in die tijd maakt u 3 producten, leuk verpakt en volledig in stijl met productomschrijvende SOAP & SALT etiketten.

Workshop

per persoon

€30,-
2,5 uur
3 Producten
Koffie en thee